İzmir Saint-Joseph Fransız Lisesi öğrencileri, Unesco Aspnet Programı kapsamındaki projesi ile Troialı Aeneas'ın izini sürüyor.

Kategori Geziler

Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasemin Polat, Troia savaşlarının kahramanı Aeneas'ın Troia'dan çıkıp Roma şehrini kurmak üzere yaptığı zorlu yolculuğun destansı hikayesini anlatan Vergilius'un Aeneas kitabı üzerine,  Unesco Aspnet Projemizde çalışan öğrencilerimize yönelik, proje için değerli bilgiler taşıyan bir seminer düzenledi.

Kategori Konferans

Piri Reis Karşıyaka ve Piri Reis Güzelbahçe İlköğretim Okulları öğrencileri ile Saint-Josephli öğrenciler Unesco AspNet Programı kapsamında gerçekleştirecekleri ortak proje için 09 Nisan 2018 Pazartesi günü, saat 13.30'da düzenlenen bir toplantıda biraraya geldiler.