Frankofoni Haftası | Konferans

Uzman Doktor Onur Oral, hazırlık sınıfı öğrencilerini 'Ergenlik Çağı Obezitesinin Önlenmesi ve Sağlıklı Beslenme' konusunda bilgilendirdi.

Kategori Konferans

Kariyer Danışmanı Nur Erdem Özener, 10. ve 11. sınıf öğrencilerine "Kariyer Planlama", "Meslek Seçimi", "Üniversite Hayatını Etkin Değerlendirme", "İş Yaşamına Hazırlanma Süreci" konularında, yaşanmış örnekler vererek bir sunum gerçekleştirdi.

Cuma, 23 Şubat 2018 09:55

İngiltere'de Yüksek Öğrenim

British Education ve University of Exeter, 23.02.2018 Salı günü gerçekleştirdiği sunumla öğrencilerimize, İngiltere'de yüksek öğrenim, başvuru koşulları ve yaşam gibi konularla ilgili önemli bilgiler verdi.

Kategori Konferans

Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taner Güvenir okulumuzda düzenlenen öğretmen eğitiminde bizlerle birlikte oldu.

Kategori Konferans

Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Sn. Sedat Örsel 6 Şubat 2018 Salı günü 'Okul İçin Değil Yaşam İçin Öğrenme' konulu seminerde 11. sınıf öğrencilerimizle birlikteydi.

Kategori Konferans

Prof. Dr. Zeki Yüncü Velilerimize ‘Gençler ve Bağımlılık’ konulu konferans verdi.

Kategori Konferans

Coğrafya Eğitimi Derneği'nin düzenlediği Prof.Dr Ecmel Erlat'in "Küresel İklim Değisikliği ve Türkiye"konulu  konferansi birçok akademisyen,eğitimci ve ōğrencinin katılımı ile gerçekleşmiştir.

Kategori Konferans

Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Ahmet Koltuksuz, gençlerin ve modern dünyanın vazgeçilmez bir parçası olan internetin ve sosyal ağların daha bilinçli ve güvenli kullanımı hakkında öğrencilerimizle buluştu.

Hazırlık, 9, 10 ve 11. Sınıf öğrencilerimiz Akut Derneği tarafından düzenlenen “Deprem Bilinçlendirme Semineri”ne katıldı.