Perşembe, 20 Aralık 2018 14:51

Bilinçli Teknoloji Kullanımı Semineri

Doç Dr. Ahmet Koltuksuz, 20.12.2018 Perşembe günü,  sosyal medyanın bilinçli kullanımı konusunda Hazırlık sınıfı öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konulu bir seminer verdi.

15.05 2018 Salı günü XI. Meslekler Günü etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Kariyer Danışmanı Nur Erdem Özener, 10. ve 11. sınıf öğrencilerine "Kariyer Planlama", "Meslek Seçimi", "Üniversite Hayatını Etkin Değerlendirme", "İş Yaşamına Hazırlanma Süreci" konularında, yaşanmış örnekler vererek bir sunum gerçekleştirdi.

British Council'ın desteği ile Birleşik Krallık Üniversitelerinin tanıtım fuarı okulumuzda gerçekleştirildi.

Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Ahmet Koltuksuz, gençlerin ve modern dünyanın vazgeçilmez bir parçası olan internetin ve sosyal ağların daha bilinçli ve güvenli kullanımı hakkında öğrencilerimizle buluştu.

Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Sayın Doç. Dr. Burak Küntay 12. Sınıf öğrencilerimiz için "İnovasyon ve Networking" konulu bir söyleşi düzenledi.

Perşembe, 09 Kasım 2017 08:03

Kanada'da Yüksek Öğrenim Sunumu

Kanada Kültür Merkezi gerçekleştirdiği sunumla öğrencilerimize, Kanada'da yüksek öğrenim, başvuru koşulları ve yaşam gibii konularla ilgili önemli bilgiler verdi.

Çarşamba, 17 Mayıs 2017 10:14

Meslekler Günü 2017

17 Mayis 2017 Çarsamba günü “X. Meslekler Günü”müzü düzenledik. 29 farklı meslekten 32 katılımcı ile gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde öğrencilerimiz konuklarımızla birebir görüşme fırsatı buldular.

Okulumuz rehberlik biriminin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde 20 Şubat Pazartesi günü Ege Üniversitesi Çocuk Pskiyatrisi bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Zeki YÜNCÜ ‘Bağımlılık’ konusunda velilerimize bilgilendirmelerde bulundu.

Kategori Konferans