Cuma, 09 Kasım 2018 08:39

Farkındayız, yanınızdayız....

Lösemili Çocuklar Vakfı (Lösev)  için farkındalık yaratmak adına öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte bir video hazırladık.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Çiğli'de bulunan ZİÇEV'e bağlı Vasfiye Orhan Akyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kutladı.

Salı, 29 Mayıs 2018 14:53

Kardeş Okul Ziyareti

29 mayıs salı günü Gümüşpala'da bulunan ve kardeş okulumuz olan Vali Namık Kemal Şentürk ilköğretim okulunu ziyaret ettik.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü, 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü Menderes'te bulunan "Şopengazi Barınağı"nı ziyaret etti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü'den 24 ve Müzik Kulubü'nden 3 öğrenci 10 Nisan 2018 Salı günü Narlıdere Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi'ni ziyaret etti.

Öğretmenlerimiz Farkındalık Merkezini ziyaret etti.

Okulumuzun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü, Ege Üniversitesi Hastanesi Çocuk Cerrahisi bölümünü ziyaret etti.

Koruncuklar için İstanbul Maratonu’nda ter döken koşu takımımızı yürekten kutluyoruz.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü  öğrencileri 03.11.2017 tarihinde, Balçova'da  bulunan Farkındalık Merkezi'ni ziyaret ettiler.