Çarşamba, 22 Kasım 2017 15:52

Öğretmenlerimiz Yangın Eğitimi aldılar.

Öğretmenlerimiz 22.11.2017 Çarşamba günü düzenlenen yangın eğitimine katıldılar.

Özel Piri Reis Okulları 8. Sınıf velileri için 19 Ekim 2016 Çarşamba günü, Forum salonunda “Tanıtım Günü” düzenlendi. Türk Müdür Başyardımcısı Serhat Yalamanoğlu, Saint-Joseph hakkında genel bilgiler verdi ve velileri okulun tarihi hakkında bilgilendirdi.

Bu sene 13 Kasım 2016 günü İstanbul Maratonu'nda Koruncuklar için koşacak olan koşu takımımız Koruncuk Köy Urla'yı ziyaret etti ve köy hakkında bilgiler aldı.

Pazartesi, 24 Ekim 2016 22:56

English Speaking Union Debate Conference

İzmir Saint-Joseph öğrencileri 23 Ekim 2016 Pazar günü ESU (English Speaking Union) tarafından düzenlenen İngilizce münazara sürecini, dikkat edilmesi gereken hususları ve farklı bakış açılarını anlatan "Debate Conference" adlı sunuma katıldılar.

Sofra Grup tarafından hazırlanan yemekler öğrencilerimiz tarafından beğenilerek yenilmektedir.