Özel Karşıyaka Piri Reis Okulu öğrencileri “Büyükler Küçüklere Fransızca Kitap Okuyor Projesi" kapsamında lisemizi ziyaret etti.

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulu öğrencileri “Büyükler Küçüklere Fransızca Kitap Okuyor Projesi" kapsamında lisemizi ziyaret etti.

Çarşamba, 06 Aralık 2017 21:55

Nermin Yıldırım ile "Dokunmadan" Söyleşisi

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi Okuma Günleri’nin ikinci konuğu Nermin Yıldırım oldu. Öğrencilerin “Dokunmadan” adlı romanıyla ilgili sorularını içtenlikle yanıtlayan Nermin Yıldırım, çocukluk dönemindeki okuma serüveni ve yazarlık süreci hakkında da merak edilenleri anlattı.

Pazar, 04 Aralık 2016 18:39

Bülent Çallı ile Simsiyah Söyleşisi

Genç yazarlarımızdan Bülent Çallı, 30 Kasım 2016 Çarşamba günü, Forum salonunda Saint-Josephlilerle buluştu.

Kategori Kitap Haftası

Okuma Günleri kapsamında okulumuza konuk olan Sinan Sülün öğrencilerimizle buluştu. “Kırlangıç Dönümü” isimli eserin yazarı olan Sülün, öğrencilerimizle edebiyat dolu bir söyleşi gerçekleştirdi.