carsamba web_pul_sol

Doğum Günleri

mosyo-tino

Cenaze töreni 24 Haziran 2017 Cumartesi günü saat 11.00'de Karşıyaka Saint Helen Kilisesinde yapılacaktır
.

Ayrıca katılmak isteyenler için;
23 Haziran Cuma günü saat 18.30’da Alsancak Dominikan Kilisesinde tespih duası yapılacaktır.

saint pulcherie_tenis_turnuvasi_mayis_2017İstanbul Saint Pulcherie Fransız Lisesi tarafından düzenlenen Frankofon okullararası  13.Tenis turnuvası 10-11 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul Feneryolu Dalyan Kulüpte gerçekleşti.

Okulumuzu turnuvada Serena PENNETTİ,Almira KAPTAN ,Zeynep TAŞDEMİR ve Dila VURAL temsil ettiler.

Turnuva sonunda lisanslı Bayan sporcular arasında Serena PENNETTİ birinci olarak okulumuzu başarıyla temsil etmiştir.

logo moodleizmirsj facebook İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi  Youtube Sayfası İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi Twitter Sayfası instagram

sj logo_kurumsal_75 e-okul logo
Piri Reis Okulları