carsamba web_pul_sol

Doğum Günleri

mosyo-tino

Cenaze töreni 24 Haziran 2017 Cumartesi günü saat 11.00'de Karşıyaka Saint Helen Kilisesinde yapılacaktır
.

Ayrıca katılmak isteyenler için;
23 Haziran Cuma günü saat 18.30’da Alsancak Dominikan Kilisesinde tespih duası yapılacaktır.

ist sport_fete_2017İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi tarafından düzenlenen Frankofon okullararası 13.Spor Şenliği 12-14 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi 'nde gerçekleşti. Okulumuzu turnuvada Kız-Erkek Voleybol ,Kız-Erkek Basketbol ,Erkek Futbol ve Kız Masa Tenisi takımlarımız temsil ettiler.

Turnuva sonunda Masa Tenisi Kız takımımız 3. ,Erkek Voleybol takımımız 2.olarak okulumuzu başarıyla temsil ettiler.

Atletizm müsabakalarına katılan sporcularımızdan 60 Metre Kızlarda Leyla ERDEM 3. ,100 metre erkeklerde Mert FEDAİ 3. ve 100 metre kızlarda Deniz BİRER 3 olmuşlardır.

logo moodleizmirsj facebook İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi  Youtube Sayfası İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi Twitter Sayfası instagram

sj logo_kurumsal_75 e-okul logo
Piri Reis Okulları