Doğum Günleri

serhat yalamanoglu

Sevgili Gençler,

Baş döndürücü hızla değişen dünyada, neredeyse her saniye yeni bir kavram ya da buluşla tanışıyoruz. Yeniliklere ayak uyduramadığımızda, yaşımız kaç olursa olsun, şaşırtıcı bir biçimde çağdışı kaldığımızı görüyoruz. Ancak, yeniliği anlamak, yenilenmek ve yenilik yaratmak için geçmişin bilgi ve kültür birikimini kullanmanın önemini yadsımamak gerekiyor.

Geçmişi geleceğe bağlayan bir köprü olma niteliği taşıyan İzmir Saint-Joseph Lisesi, deneyimli öğretmen kadrosu ve çağdaşlığı yakalamaya çalışan akılcı hedefleriyle sizleri ülkemizin ihtiyacı olan, Atatürk ilke ve inkilaplarına gönülden bağlı, çağdaş, ufku geniş, vatanına, kültürel değerlerine sahip çıkan ve dünya ile bütünleşme çabası taşıyan sorumluluk sahibi gençler olarak yetiştirmeyi kendisine görev edinmiştir.

Siz Saint-Joseph’li gençlerin, ülkemizin yarınlara taşınmasında çok önemli görevler üstleneceğine inanıyorum. Sizlere aşılamaya çalıştığımız değerleri özenle gelecek nesillere de taşıyacağınız konusunda en küçük bir endişem dahi yok.

Hepinize başarılar diliyorum.

Serhat Yalamanoğlu
Türk Müdür Başyardımcısı

logo moodleizmirsj facebook İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi  Youtube Sayfası İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi Twitter Sayfası instagram