carsamba web_pul_sol

Doğum Günleri

mosyo-tino

Cenaze töreni 24 Haziran 2017 Cumartesi günü saat 11.00'de Karşıyaka Saint Helen Kilisesinde yapılacaktır
.

Ayrıca katılmak isteyenler için;
23 Haziran Cuma günü saat 18.30’da Alsancak Dominikan Kilisesinde tespih duası yapılacaktır.

Misyonumuz

“130 yılı aşan köklü geçmişimizden aldığımız deneyimle ulusaldan evrensele insanlık değerlerini benimseyen, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetini oluşturan Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, aklı ve bilimi rehber edinen çağdaş bir eğitim yöntemi izleyerek; özgür düşünceli, farkındalık düzeyi yüksek, çalışkan, kültürel farklılıklara saygılı, çevreye ve topluma duyarlı, hoşgörülü, yaptığı hizmetlerle insanlığa ve vatanına katkı sağlayacak özgüvenli gençler yetiştirmektir.”

Vizyonumuz

“Ulusaldan evrensele, eğitim alanındaki değişim ve yeniliklere açık; öğrenci, veli ve öğretmenlerintercih ve takdir ettiği; toplumun övgüsünü kazanan bir kurum olmak.”

logo moodleizmirsj facebook İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi  Youtube Sayfası İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi Twitter Sayfası instagram

sj logo_kurumsal_75 e-okul logo
Piri Reis Okulları