Öğrenci Servisleri Hakkında

Pazartesi, 15 Ekim 2018 10:04

Öğrenci Servis Hakkında

Şentur Otomotiv Turizm Taşımacılık San. Tic. Ltd. Şti. ünvanlı firmamız İzmir Özel Saint Joseph Fransız Lisesine 10 yıldır öğrenci servis hizmeti vermektedir.

Firmamız 1996 yılında tüzel kişilik olarak faaliyete başlamış olup her geçen gün ismini ekonomik ve kaliteli hizmeti ile bağdaştırarak sektörün yükselen değerlerinden biri olmak için uğraş vermektedir. Firmamız 2001 yılında TSE Hizmette ve Yeterlilik Belgesini, 2002 yılında ISO 9001 Belgesini, 2009 yılında OHSAS 18001 (İş ve İşçi Sağlığı Güvenliği Yönetimi) Belgesini, 2017 yılında TÜRSAB Belgesini alarak kalitesini bir kez daha tescil ettirmiş ve halen personel ve öğrenci taşımacılığında 225 araç filosu ile hizmet vermektedir.

Şentur Otomotiv çizdiği yol ve izlediği ticari politika ile kazanç unsurunu ikinci planda tutup, sektörde rekabetin kaliteyi getirdiği prensibine dayanarak personelimizin eğitim düzeyini yükseltip kalite ve verimliliği arttırmayı amaçlamaktadır.

Öğrenci servis araçlarımız, okul servis hizmet yönetmeliğinde belirtilen standart donanımlara sahiptir. Öz mal araçlarımız ve şirket bünyesinde çalışan araçların büyük çoğunluğu ortalama 5 yaş olup ABS sistemli araçlardan oluşmaktadır.

Filomuzdaki araçlarımızda trafik, kasko ve ferdi kaza koltuk sigortası mevcuttur.

Sürücü kadromuz mesleki eğitimlerden geçmiş, gerekli ehliyet ve sertifikalara sahip, deneyimli ve tecrübeli sürücülerden oluşmaktadır.

20 yılı aşkın tecrübemizle, kaliteli hizmet anlayışımızla, sevgili öğrencilerimize hoşgörüyle yaklaşan sürücüler ile bu sene de Şentur Otomotiv olarak sevgili öğrencilerimiz, değerli velilerimiz ve İzmir’in en köklü geçmişine sahip olan Saint Joseph Fransız Lisesi ile birlikteliğimizin mutluluğunu yaşıyoruz.

Başarılı yeni bir eğitim ve öğretim yılı geçirmek dileğiyle…

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
Adres          :        Osmangazi Cad. No:84/B Bayraklı/İZMİR