Cuma, 27 Nisan 2018 08:19

Yekta Kopan ile Söyleşi

Kitap Haftası ve Okuma Günleri kapsamında Yekta Kopan'ı okulumuzda ağırladık.

Pazartesi, 12 Aralık 2016 11:01

Harun Candan öğrencilerimizle buluştu

Genç yazarlarımızdan Harun Candan, 6 Ocak Cuma günü öğrencilerimizle buluştu.

Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan konuk yazarımız; ilgilerini, etkilendiği yazarları ve yazma serüvenini bizlerle paylaştı."

Pazar, 04 Aralık 2016 18:39

Bülent Çallı ile Simsiyah Söyleşisi

Genç yazarlarımızdan Bülent Çallı, 30 Kasım 2016 Çarşamba günü, Forum salonunda Saint-Josephlilerle buluştu.

Merhaba İzmir Saint-Joseph Ailesi,

Prometheus, Yunan mitolojisinde Olimpos’tan ateşi çalarak insanlara veren; yaratıcılığın, bilimin ve uygarlığın gelişmesine yardım eden tanrıydı.
Biz de ondan ilham alarak her ayın ilk haftası e-posta kutularınızda bulacağınız kültür/sanat ve edebiyat bültenimize “Prometheus” adını verdik.

Okuma Günleri kapsamında okulumuza konuk olan Sinan Sülün öğrencilerimizle buluştu. “Kırlangıç Dönümü” isimli eserin yazarı olan Sülün, öğrencilerimizle edebiyat dolu bir söyleşi gerçekleştirdi.