carsamba web_pul_sol

mosyo-tino

Cenaze töreni 24 Haziran 2017 Cumartesi günü saat 11.00'de Karşıyaka Saint Helen Kilisesinde yapılacaktır
.

Ayrıca katılmak isteyenler için;
23 Haziran Cuma günü saat 18.30’da Alsancak Dominikan Kilisesinde tespih duası yapılacaktır.

Velilerimiz ile dosya alışverişi ve iletişimi hızlandırmak amacıyla Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresleri 2014-2015 öğretim yılından itibaren kullanılmaya başlanmıştır.

Aşağıdaki videolarda bu mail adreslerinin cihazlarınıza nasıl kurulacağı anlatılmaktadır.

Internet Tarayıcısı üzerinden Kurulum ve kullanım:

IOS Cihazlara Kurulum ve Kullanım :

Android Cihazlara Kurulum ve Kullanım :

logo moodleizmirsj facebook İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi  Youtube Sayfası İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi Twitter Sayfası instagram

sj logo_kurumsal_75 e-okul logo
Piri Reis Okulları