Résultats de la recherche pour : enh

Öğrencimiz Çağla Anadol, Türkiye Yelken Federasyonu'nun "Slalom" kategorisinde düzenlediği 3. Ayak Yarışları U17 Kızlar sınıfında birinci olarak Milli Takıma girmeye ve yıl içinde düzenlenecek tüm yurtdışı yarışlarında ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

Publié dans Spor

Gençlik Konseyi Kulübümüzün davetlisi olarak okulumuza konuk olan Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Kadın Aile Müdürlüğü Proje Koordinatörü Sayın Aslı Yapağılı,  “ Afetlerde Engelsiz Kentler” konulu sunumunu kulüp öğrencilerimize paylaştı.
Verdiği çok değerli bilgiler öğrencilerimizin farkındalıklarını ve duyarlılıklarını artıran bu katkıları için kendilerine teşekkür ediyoruz.
Publié dans Gençlik Konseyi

Her yıl olduğu gibi bu yılda okulumuzda çeşitli etkinliklerle "Frankofoni Haftası kutlandı.

Publié dans Frankofoni Haftası

04 – 09 Mart tarihleri arasında, Foça'da düzenlenen 2023 - 2024 TYF Yelken Ligi 2. Ayak IQ Foil Youth Erkekler kategorisinde öğrencilerimiz Artun Şenol birinci ve Alaz İneler üçüncü oldu. Öğrencilerimiz tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Publié dans Spor

Okulumuz, Frankofoni Haftası kapsamında, eski mezunumuz Ahmet San'ı ağırladı. Sayın San yaptığı anlamlı konuşmada olağanüstü yolculuğunu paylaştı ve Fransızca bilmenin kendi profesyonel kariyerindeki öneminin altını çizdi. Fransızca diline hakim olmanın kendisine hem ulusal hem de uluslararası düzeyde kapılar açtığını anlatarak, öğrencilerini dil becerilerini zenginleştirmek için her fırsatı değerlendirmeye teşvik etti.

Publié dans Frankofoni Haftası

Okulumuzun Gastronomi Kulübü, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ve Diyetisyen Melike Özkan'ın katılımıyla 9. ve 10. sınıf öğrencileri için "Sağlıklı Beslenme" konulu bir konferans düzenledi.

Publié dans Diğer Etkinlikler

Okulumuzun Gençlik Konseyi Kulübü öğrencileri, Özel Rota Anadolu ve Fen Lisesinin 24-25-26 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği "8. Gençlik Çalıştayı"na katıldı.

Öğrencilerimiz, ülkemiz gündemini yakından ilgilendiren ve gençlerin ülke sorunlarına karşı farkındalığını arttıracak güncel konularda görüşlerini ortaya koydular ve bu sorunlara çözüm önerileri geliştirmeye çalıştılar.

Publié dans Diğer Etkinlikler

WSC Kulübü olarak Eskişehir’de düzenlenen World Scholar’s Cup Regional Round yarışmalarında 24 öğrencimiz 71 madalya alarak Dünya finallerine katılmaya hak kazandı.

Publié dans Başarılarımız

11.sınıf öğrencilerimiz Rehberlik Bölümü tarafından organize edilen İzmir'deki Üniversiteleri tanıma gezisine katıldılar. Yaşar Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mimarlık, Hukuk, Psikoloji, Uluslararası İlişkiler ve Görsel İletişim Tasarımı ile ilgili bölüm tanıtımları ve kampüs turunun ardından İzmir Ekonomi Üniversitesine geçen öğrencilerimiz Endüstri Mühendisliği, Tıp, Hukuk ve Psikoloji bölümlerinde örnek derse katıldılar ve kampüsü tanıma fırsatı buldular.

Publié dans Rehberlik Etkinlikleri

Rehberlik bölümü tarafından düzenlenen yurt dışında eğitim seminerleri kapsamında öğrencilerimiz ve velilerimiz, 13 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilen seminerde İtalya 'da Üniversite Eğitimi konusunda  bilgilendirildi. Seminerde , Tıp , Mimarlık, Mühendislik Fakülteleri gibi pek çok alanda  kabul koşulları, başvuru süreci , yaşam koşulları hakkında merak edilen pek çok soruya yanıt verildi.

Publié dans Rehberlik Etkinlikleri
Page 1 sur 12