Résultats de la recherche pour : enh

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi olarak düzenlediğimiz bilgilendirme toplantısında YGA Kurucusu Sinan Yaman, eğitimci Sevinç Atabay ve YGA mezunu Çağlar İşçioğlu İzmir ’deki gençler ile buluştu. Etkinliğe katılan öğrenciler “Utanmadan, Usanmadan, Unutmadan Umutlandırmak. “ ve birlikte başarmak felsefesinden yola çıkan YGA’ yı hem daha yakından tanıma fırsatı buldular hem de çift kanatlı gençler olmak için atılması gereken adımları dinlediler.

Publié dans Rehberlik Etkinlikleri

Okulumuzdan bir grup öğrenci kardeş okulumuz olan Gültepe Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Okulumuzdaki tüm sınıfların katkısıyla alınmış olan kırtasiye malzemeleri kardeş okuldaki öğrencilerimize ulaştırıldı. Ayrıca öğrencilerle oyun oynayıp sohbet eden okulumuz temsilcileri, Kardeş okulumuzdaki öğrencilerin teşekkürlerini arkadaşlarına iletti.

Publié dans Sosyal Sorumluluk

Rehberlik birimimizin katkılarıyla, 22 üniversite ve 24 farklı meslekten konuğumuzun katılımıyla XVII. Meslek ve Kariyer Günü etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz hem üniversite stantlarını ziyaret ettiler hem de merak ettikleri soruları meslek elemanlarına sorma fırsatı buldular.

Publié dans Rehberlik Etkinlikleri

Boğaziçi Üniversitesi temsilcileri, 10. ve 11. sınıf öğrencilerimizle buluştu ve köklü kurumlarıyla ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Publié dans Rehberlik Etkinlikleri

Öğrencimiz Çağla Anadol, Türkiye Yelken Federasyonu'nun "Slalom" kategorisinde düzenlediği 3. Ayak Yarışları U17 Kızlar sınıfında birinci olarak Milli Takıma girmeye ve yıl içinde düzenlenecek tüm yurtdışı yarışlarında ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

Publié dans Spor

Gençlik Konseyi Kulübümüzün davetlisi olarak okulumuza konuk olan Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Kadın Aile Müdürlüğü Proje Koordinatörü Sayın Aslı Yapağılı,  “ Afetlerde Engelsiz Kentler” konulu sunumunu kulüp öğrencilerimize paylaştı.
Verdiği çok değerli bilgiler öğrencilerimizin farkındalıklarını ve duyarlılıklarını artıran bu katkıları için kendilerine teşekkür ediyoruz.
Publié dans Gençlik Konseyi

Her yıl olduğu gibi bu yılda okulumuzda çeşitli etkinliklerle "Frankofoni Haftası kutlandı.

Publié dans Frankofoni Haftası

04 – 09 Mart tarihleri arasında, Foça'da düzenlenen 2023 - 2024 TYF Yelken Ligi 2. Ayak IQ Foil Youth Erkekler kategorisinde öğrencilerimiz Artun Şenol birinci ve Alaz İneler üçüncü oldu. Öğrencilerimiz tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Publié dans Spor

Okulumuz, Frankofoni Haftası kapsamında, eski mezunumuz Ahmet San'ı ağırladı. Sayın San yaptığı anlamlı konuşmada olağanüstü yolculuğunu paylaştı ve Fransızca bilmenin kendi profesyonel kariyerindeki öneminin altını çizdi. Fransızca diline hakim olmanın kendisine hem ulusal hem de uluslararası düzeyde kapılar açtığını anlatarak, öğrencilerini dil becerilerini zenginleştirmek için her fırsatı değerlendirmeye teşvik etti.

Publié dans Frankofoni Haftası

Okulumuzun Gastronomi Kulübü, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ve Diyetisyen Melike Özkan'ın katılımıyla 9. ve 10. sınıf öğrencileri için "Sağlıklı Beslenme" konulu bir konferans düzenledi.

Publié dans Diğer Etkinlikler
Page 1 sur 13