Semaine de la Francophonie

Her yıl olduğu gibi bu yılda okulumuzda çeşitli etkinliklerle "Frankofoni Haftası kutlandı.

Informations supplémentaires

Okulumuz, Frankofoni Haftası kapsamında, eski mezunumuz Ahmet San'ı ağırladı. Sayın San yaptığı anlamlı konuşmada olağanüstü yolculuğunu paylaştı ve Fransızca bilmenin kendi profesyonel kariyerindeki öneminin altını çizdi. Fransızca diline hakim olmanın kendisine hem ulusal hem de uluslararası düzeyde kapılar açtığını anlatarak, öğrencilerini dil becerilerini zenginleştirmek için her fırsatı değerlendirmeye teşvik etti.

Informations supplémentaires

La Semaine de la Francophonie 2022, a été cette fois encore, une occasion exceptionnelle de se retrouver autour d'activités en Français ludiques et pédagogiques.

Informations supplémentaires

Frankofoni etkinliklerimiz, farklı konularda düzenlenen konferanslar ve atölyelerle nisan ayında  da devam ediyor.