Çevrenin Genç Sözcüleri Kulübü Öğrencileri Uluslararası ödül kazandı.

TAKEV Lisesi'nde düzenlenen Tiyatro yarışmasında Türkçe Tiyatro Kulübümüz "Ayak Bacak Fabrikası" oyunuyla birinci oldu.

Frankofon Liseler Arası Edebiyat yarışmasında öğrencilerimizden Nupelda Günlü en iyi ikinci müzakereci ödülünü aldı.

Çarşamba, 05 Aralık 2018 11:08

16. Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri

Okulumuz, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 16. kez düzenlediği "Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri"nde "6 Şapkalı Kent Turu - Pantha R”i" projesi ile “Tarihi ve Kültürel Miras Konulu Okul Projeleri Teşvik Ödülü”ne layık görüldü.

Okulumuzun 10. sınıf öğrencilerinden Mehmet Barın Erturan 1-2 Aralık 2018 tarihlerinde, WCA (World Cube Association) tarafından İstanbul’da organize edilen İSTANBUL WINTER 2018’de RUBIK’S CUBE TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu.

Öğrencimizle gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Uluslararası Çevrenin Genç Sözcüleri Programının  2017-2018 eğitim öğretim yılı yarışmasında video dalında Öğrencimiz Gürgün Dayıoğlu'nun çalışması olan "On the shore of Thirst" adlı kısa film ulusal jüri tarafından ikincilikle ödüllendirilmiştir.

Pazartesi, 05 Şubat 2018 15:00

Mehmet Barın Erturan'dan Türkiye Rekorları

2-3 Şubat 2018 tarihlerinde, WCA (World Cube Association) tarafından İzmir Beyond Otel’de yapılan Uluslararası İzmir Open 2018’de, öğrencimiz Mehmet Barın Erturan kendisine ait olan Rubik’s Cube Türkiye Rekoru’nu (National Record/Single) 7.43 saniyelik derecesi ile geliştirdi.

Perşembe, 04 Mayıs 2017 11:11

Eskrim Müsabakaları

Okulumuzun Eskrim Takımı 09.02.2017 tarihinde düzenlenen Eskrim Okullar Arası İl Seçmelerine katıldı. Öğrencilerimiz Canan Oktay İzmir ikincisi, İpek Ann Taylanlar ve Ece Şen İzmir üçüncüsü olmuşlardır.

Perşembe, 04 Mayıs 2017 11:07

Mehmet Barın Erturan'dan Türkiye rekoru

28-29 Ocak tarihlerinde, WCA (World Cube Association) tarafından Bursa Bahçeşehir Kolejinde yapılan Winter Cup’ta Mehmet Barın Erturan Rubik’s Cube Türkiye Rekoru'nu (National Record/Single) kırmıştır.