Açık Kapı Okul Tanıtım Etkinliği

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Konak İlçe görevlisi Sayın İsmail Aktaş’ın sunumuyla 03.04.2019 tarihinde 9. Sınıf öğrencilerimize ‘ Organ Bağışı ‘ konulu seminer verilmiştir.

Algı yönetimi ile tüketici davranışlarını değiştirmek mümkün mü? Bir sosyal deney "Nudge"

Yerel Tarih Kulübü öğrencilerimiz, Unesco Aspnet programı kapsamında 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat 10.00’da akademisyen, kent gözlemcisi ve gazetecilerden oluşan uzman bir ekiple bir çalıştay gerçekleştirmek için bir araya geldi.

Okulumuzun DI Kulübü, Kuşadası'nda gerçekleşen "Uluslararası Destination Imagination Turnuvası'"na 2 takım ile katılım gösterdi.

Okulumuzun Gençlik Konseyi Kulübü öğrencilerinden bir grup, Özel Rota Koleji'nin bu yıl 5.sini düzenlediği "Gençlik Çalıştayı"na katıldı.

TEDxYouth@İzmirSJ etkinliği 17 Şubat 2019 Pazar günü Forum salonunda düzenlendi.

Okulumuz öğrencileri, 9 Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen dünyayı turuncuya boya "orange the world" paneline davet edildi.

Permakültür Kulübü öğrencileri, Piri Reisli kardeşleri ile birlikte Kültürk Park'ta bulunan “Topluluk Bahçesi Projesi”nin detaylarını TRT Haber'in canlı yayınında anlattılar.