Okulumuzun tüm çalışanları 10.12.2019 Salı günü düzenlenen yangın eğitimine katıldılar.

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi "İnsan Hakları ve Eşitlik Kulübü" öğrencileri, 11 Aralık 2019 Çarşamba günü "Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu UNFPA" , "Birleşmiş Milletler Kadın Örgütü UNWOMEN" ve  9 Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesinin birlikte organize ettiği;  kadın ve kız çocuklarına karşı şiddetin önlenmesi için ''Dünyayı Turuncuya Boya'’ "Orange the World’' zirvesine  davet edildi.

11 Fen sınıfı öğrencileri 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı laboratuvarlarını ziyaret etti.

04.11.2019 Pazartesi günü, 11. sınıf öğrencileri ve velilerine yönelik Amerika,Birleşik Krallık ve Kanada 'da eğitim konulu semineri gerçekleştirildi.

Okulumuz öğrencileri tarafından oluşturulan Proje ekibi, Bangkok, Tayland'daki WEEC2019 Kongresi'nde bir proje sunumu yapan ilk Türk ekibi oldu.

Okulumuzun Sürdürülebilir Yaşam Kulübü öğrencileri,  10 Ekim 2019 Perşembe günü İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukların çevre ve sürdürülebilirlik eğitimine katkı sağlamak amacıyla oluşturulan Kültürpark’taki Sürdürülebilir Yaşam Parkında, Karabağlar İlk Kurşun İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri ile atölye çalışmaları yaptı.

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi Yerel Tarih Topluluğu öğrencilerinin  UNESCO Aspnet Programı kapsamında yürüttüğü "1854 Luigi Storari'nin İzmir Haritası ve Tarihi notlarla İzmir Rehberi" adlı araştırma projesi,  İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarihe Saygı Ödülü'ne layık görülmüştür.

Çarşamba, 18 Eylül 2019 11:15

12. Sınıflarımıza Moral Kahvaltısı

Okul idaresi, lise hayatlarının en zorlu yılına hazırlanan 12. Sınıf öğrencileri için 17 Eylül 2019 Salı günü moral kahvaltısı düzenledi.

Karabağlar İlk Kurşun İlköğretim Okulu  1. sınıf öğrencileri, Permakültür kulübümüzle birlikte Kültürpark'ta bulunan toplum bahçemizde birlikte toprağa dokundular.