Okulumuzun DI Kulübü, Kuşadası'nda gerçekleşen "Uluslararası Destination Imagination Turnuvası'"na 2 takım ile katılım gösterdi.

Okulumuzun Gençlik Konseyi Kulübü öğrencilerinden bir grup, Özel Rota Koleji'nin bu yıl 5.sini düzenlediği "Gençlik Çalıştayı"na katıldı.

TEDxYouth@İzmirSJ etkinliği 17 Şubat 2019 Pazar günü Forum salonunda düzenlendi.

Okulumuz öğrencileri, 9 Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen dünyayı turuncuya boya "orange the world" paneline davet edildi.

Permakültür Kulübü öğrencileri, Piri Reisli kardeşleri ile birlikte Kültürk Park'ta bulunan “Topluluk Bahçesi Projesi”nin detaylarını TRT Haber'in canlı yayınında anlattılar.

Permakültür Kulübü öğrencileri, Piri Reisli kardeşleri ile birlikte Kültürk Park'ta bulunan “Topluluk Bahçesi Projesi”nin ilk uygulamasını yaptı.

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, düzenlenen çeşitli etkinliklere katılmak için 25 Eylül 2018 günü, Fransız Kültür Merkezini ziyaret ettiler.

Permakültür Kulübü Sorumlu Öğretmeni Çetin Özdamar, Piri Reisli öğrencilere ‘Çocuklar için Topluluk Bahçesi ‘ projesi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Okulumuz, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği "16. Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri"nde  "6 Şapkalı Kent Turu - Pantha Rei" projesi ile “Tarihi ve Kültürel Miras Konulu Okul Projeleri” kategorisinde Teşvik Ödülü almaya haz kazandı.

Frankofoni Konseri