Ünlü İşadamı Hüsnü Özyeğin okulumuzu ziyaret etti ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı.
Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasemin Polat, Troia savaşlarının kahramanı Aeneas'ın Troia'dan çıkıp Roma şehrini kurmak üzere yaptığı zorlu yolculuğun destansı hikayesini anlatan Vergilius'un Aeneas kitabı üzerine,…
Uzman Doktor Onur Oral, hazırlık sınıfı öğrencilerini 'Ergenlik Çağı Obezitesinin Önlenmesi ve Sağlıklı Beslenme' konusunda bilgilendirdi.
Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taner Güvenir okulumuzda düzenlenen öğretmen eğitiminde bizlerle birlikte oldu.
British Education ve University of Exeter, 23.02.2018 Salı günü gerçekleştirdiği sunumla öğrencilerimize, İngiltere'de yüksek öğrenim, başvuru koşulları ve yaşam gibi konularla ilgili önemli bilgiler verdi.
Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Sn. Sedat Örsel 6 Şubat 2018 Salı günü 'Okul İçin Değil Yaşam İçin Öğrenme' konulu seminerde 11. sınıf öğrencilerimizle birlikteydi.
Prof. Dr. Zeki Yüncü Velilerimize ‘Gençler ve Bağımlılık’ konulu konferans verdi.
Coğrafya Eğitimi Derneği'nin düzenlediği Prof.Dr Ecmel Erlat'in "Küresel İklim Değisikliği ve Türkiye"konulu konferansi birçok akademisyen,eğitimci ve ōğrencinin katılımı ile gerçekleşmiştir.
Hazırlık, 9, 10 ve 11. Sınıf öğrencilerimiz Akut Derneği tarafından düzenlenen “Deprem Bilinçlendirme Semineri”ne katıldı.
11.sınıf öğrencilerimiz, Birmingham Üniversitesinden gelen görevli Alexa Haslam tarafından üniversite hakkında bildilendirildiler.
Yzb. Şerafettin Bey Sokak No:39
35220 Alsancak / Konak / İzmir

Piri Reis İlköğretim Okulları Velilerinin Dikkatine,

9.sınıfa geçmeye hak kazanmış öğrencilerimiz için okulumuz kayıt tarihi; 17 Temmuz 2020 Cuma günüdür.
Kayıtlarımız, 09.00-12.30/13.30-16.30 saatleri arasında yapılacaktır. Detaylı bilgilendirme e-posta yoluyla sizlerle paylaşılmıştır.

Saygılarımızla,