İnsan Kaynakları Uzmanı ve Kariyer Danışmanı Ece Süeren Ok 10. sınıf öğrencilerimize yönelik "Geleceğin İş Dünyası" konulu bir seminer düzenledi.

Perşembe, 17 Ekim 2019 16:34

Meslekler Günü

Meslekler Günü etkinliğimizi, 17.10.2019 Perşembe günü,  mezunlarımız, velilerimiz, İzmir’in önde gelen sanayi kuruluşları  ve üniversitelerimizin katkılarıyla gerçekleştirdik.

Cuma, 18 Ocak 2019 10:56

Meslekler Günü

Meslekler Günü etkinliğimizi, 17.01.2019 Perşembe günü,  mezunlarımız, velilerimiz, İzmir’in önde gelen sanayi kuruluşları  ve üniversitelerimizin katkılarıyla gerçekleştirdik.

Perşembe, 20 Aralık 2018 14:51

Bilinçli Teknoloji Kullanımı Semineri

Doç Dr. Ahmet Koltuksuz, 20.12.2018 Perşembe günü,  sosyal medyanın bilinçli kullanımı konusunda Hazırlık sınıfı öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konulu bir seminer verdi.

15.05 2018 Salı günü XI. Meslekler Günü etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Kariyer Danışmanı Nur Erdem Özener, 10. ve 11. sınıf öğrencilerine "Kariyer Planlama", "Meslek Seçimi", "Üniversite Hayatını Etkin Değerlendirme", "İş Yaşamına Hazırlanma Süreci" konularında, yaşanmış örnekler vererek bir sunum gerçekleştirdi.

Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Ahmet Koltuksuz, gençlerin ve modern dünyanın vazgeçilmez bir parçası olan internetin ve sosyal ağların daha bilinçli ve güvenli kullanımı hakkında öğrencilerimizle buluştu.

Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Sayın Doç. Dr. Burak Küntay 12. Sınıf öğrencilerimiz için "İnovasyon ve Networking" konulu bir söyleşi düzenledi.

Perşembe, 09 Kasım 2017 08:03

Kanada'da Yüksek Öğrenim Sunumu

Kanada Kültür Merkezi gerçekleştirdiği sunumla öğrencilerimize, Kanada'da yüksek öğrenim, başvuru koşulları ve yaşam gibii konularla ilgili önemli bilgiler verdi.