Hekim, oyuncu, yönetmen ve yazar Ercan Kesal, Okuma Günleri kapsamında öğrencilerimizle buluştu.
İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi olarak düzenlediğimiz Okuma Günleri’nin bu yılki ilk konuğu Seray Şahiner’di.
Kitap Haftası ve Okuma Günleri kapsamında Jehan Barbur'u okulumuzda ağırladık.
Kitap Haftası ve Okuma Günleri'mizin bu ayki konuğu Sn. Tarık Tufan.
Yazar Sibel K. Türker, 6 Aralık 2018 Perşembe günü okulumuzun konuğuydu.
Gazeteci - Yazar Mine Söğüt, 19 Ekim Cuma günü gerçekleşen söyleşiyle Okuma Günleri’mizin bu yılki ilk konuğuydu.
Geleneksel olarak her yıl yapılan Ali AK Öykü Yarışması'nın sonuçları belli oldu.
Kitap Haftası ve Okuma Günleri kapsamında Yekta Kopan'ı okulumuzda ağırladık.
Kitap Haftası ve Okuma Günleri kapsamında konuğumuz olan Emrah Öztürk, 23 Mart Cuma günü öğrencilerimizle buluştu.
İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi Okuma Günleri’nin ikinci konuğu Nermin Yıldırım oldu. Öğrencilerin “Dokunmadan” adlı romanıyla ilgili sorularını içtenlikle yanıtlayan Nermin Yıldırım, çocukluk dönemindeki okuma serüveni ve yazarlık süreci hakkında…