Bu yılOkuma Günleri kapsamında, "Bana Kuşlar Söyledi" kitabıyla Yekta Kopan konuğumuz oldu . Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Yekta Kopan gençlerin hem kitap hem de yazın hayatıyla ilgili sorularını…
Hekim, oyuncu, yönetmen ve yazar Ercan Kesal, Okuma Günleri kapsamında öğrencilerimizle buluştu.
İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi olarak düzenlediğimiz Okuma Günleri’nin bu yılki ilk konuğu Seray Şahiner’di.
Kitap Haftası ve Okuma Günleri kapsamında Jehan Barbur'u okulumuzda ağırladık.
Kitap Haftası ve Okuma Günleri'mizin bu ayki konuğu Sn. Tarık Tufan.
Yazar Sibel K. Türker, 6 Aralık 2018 Perşembe günü okulumuzun konuğuydu.
Gazeteci - Yazar Mine Söğüt, 19 Ekim Cuma günü gerçekleşen söyleşiyle Okuma Günleri’mizin bu yılki ilk konuğuydu.
Geleneksel olarak her yıl yapılan Ali AK Öykü Yarışması'nın sonuçları belli oldu.
Kitap Haftası ve Okuma Günleri kapsamında Yekta Kopan'ı okulumuzda ağırladık.
Kitap Haftası ve Okuma Günleri kapsamında konuğumuz olan Emrah Öztürk, 23 Mart Cuma günü öğrencilerimizle buluştu.
Sayfa 1 / 2