İsviçreli Soprano Maria Gessler Türk Piyanist Barış Büyükyıldırım ile birlikte İzmirlilere Fransız şarkıları ile dolu bir gece sundu.

Frankofoni Haftası

Mart 25, 2019
Frankofoni Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.
 Okulumuzda her yıl olduğu gibi bu yıl da mart ayında, dünyanın dört bir yanında birçok ülkede konuşulan Fransız dilinin bayramı olan Frankofoni Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Frankofoni Haftası | Bilgi Yarışması
Frankofoni Haftası Kahvaltıları
Frankofoninin klasikleşen etkinliklerinden biri olan “Micro d’Or Şarkı Yarışması”na katılan öğrenciler kendi seçtikleri Fransızca şarkıları seslendirdiler.
Frankofoni Haftasının 2. gününde Piri Reis öğrencileri ile Saint-Josephliler karaoke yaptılar. Fransızca şarkıları seslendiren öğrenciler, aynı sahneyi paylaşmaktan mutluluk duydular.
Frankofoni Haftası 13-17 Mart 2017Fransız dilinin bayramı olan “Frankofoni Haftası”  13-17 Mart tarihleri arsında çeşitli etkinliklerle kutlandı.