Değerli büyüğümüz, saygıdeğer Frère Pierre Caporal'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’un çağrısı üzerine; bizler okulumuzun bahçesinde, öğrencilerimiz de ekranları başında bayrak törenimizi gerçekleştirdik.

Okulum Temiz Belgesi

Aralık 23, 2020

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle okullarda alınması gereken tedbirler yönerge ile belirlenmiş, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü tarafından "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu” yayımlanmıştır.

Prof. Dr. Murat Borovalı, 21 Ekim 2020 Çarşamba günü, online platformlar aracılığıyla öğrencilerimizle buluştu.

DELF Sınavları

Kasım 11, 2020

Başta hazırlık sınıfını yeni bitirmiş öğrencilerimiz olmak üzere DELF sınavlarına katılan Saint-Joseph'liler; A2 düzeyinde %100, B1 düzeyinde %100 ve B2 düzeyinde %86 başarı göstermişlerdir.

2020-2021 eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. Sizlerle okulumuzun bahçesinde buluşacağımız günü heyecanla bekliyoruz.