9. Sınıflarımız ve Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri, 03-07.02.2020 tarihleri arasında Balçova'da bulunan Türkiye'nin tek Farkındalık Merkezini ziyaret etti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Çiğli'de bulunan ZİÇEV'e bağlı Vasfiye Orhan Akyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kutladı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübümüz İzmir Tepecik Araştırma ve Eğitim Hastanesinde tedavi gören çocukların yeni yıllarını kutlamak için klinik ziyaretinde bulundu.

Kardeş Okul Ziyareti

Mayıs 29, 2018

29 mayıs salı günü Gümüşpala'da bulunan ve kardeş okulumuz olan Vali Namık Kemal Şentürk ilköğretim okulunu ziyaret ettik.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü, 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü Menderes'te bulunan "Şopengazi Barınağı"nı ziyaret etti.

Öğretmenlerimiz Farkındalık Merkezini ziyaret etti.