Çarşamba, 05 Aralık 2018 11:08

16. Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri

Okulumuz, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 16. kez düzenlediği "Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri"nde "6 Şapkalı Kent Turu - Pantha R”i" projesi ile “Tarihi ve Kültürel Miras Konulu Okul Projeleri Teşvik Ödülü”ne layık görüldü.

Plaj Voleybolu Erkek takımımız 01-03 Haziran 2018 tarihleri arasında Mersin Anamur'da düzenlenen Okullar Arası Gençler Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası'na katılmış ve 10 takım arasından 4. olmuştur.

Kategori Spor

Uluslararası Çevrenin Genç Sözcüleri Programının  2017-2018 eğitim öğretim yılı yarışmasında video dalında Öğrencimiz Gürgün Dayıoğlu'nun çalışması olan "On the shore of Thirst" adlı kısa film ulusal jüri tarafından ikincilikle ödüllendirilmiştir.

Milli takım sporcusu ve öğrencimiz Yasemin Zehra Börekçi 2-9 Mayis 2018 tarihinde Fas Marakeş'te düzenlenen atletizm branşında 400 metrede Dünya 8. olarak yarişmayi tamamlamiştir.

Salı, 10 Nisan 2018 14:17

Biatlon Müsabakaları

Okulumuz öğrencilerinden Zeynep Uçarsoy, 10 Nisan 2018 tarihinde İzmir’de düzenlenen “Okullar Arası Biatlon Yarışı”nda 1. olma başarısını göstererek Samsun’da düzenlenecek müsabakalara katılmaya hak kazandı.

Kategori Spor

Türkiye’yi temsil edecek iki takımın belirlendiği ilk etapta okulumuz matematik öğretmenlerinden Kağan Güzel’in danışmanlığında 9. Sınıflardan Selin Naz ZOBU, Bulut ÖNCÜ, Meliha Selen ERDEN ve 10. Sınıflardan Efe Kaan OK adlı öğrencilerimizin oluşturduğu takım birinciliği elde ederek Türkiye’yi temsil eden takımlardan biri olmuştur.

Okulumuz öğrencilerinden Gürgün Dayıoğlu Erkek Epe branşında Okullararası Eskrim Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Kategori Spor

Ogrencimiz Yasemin Zehra BÖREKÇİ  13 Mart 2018 tarihinde DENİZLİ 'de katildigi Okullararasi Puanli Atletizm Grup Yarismalarinda 400 metre Gencler A kategorisinde 58,27 lik derecesiyle birinci olup Türkiye Şampiyonasinda okulumuzu temsil etmeye hak kazanmistir.

Kategori Spor

14 Şubat 2018 tarihlerinde İzmir Atatürk Stadyumu Eskrim Salonunda yapılan Gençler (Kız-Erkek) kategorisinde yarışan öğrencilerimiz 19-20 Mart tarihinde Nevşehir'de yapilacak olan Türkiye Şampiyonasi'na katılmaya hak kazanmışlardır.

Kategori Spor

13-14 Şubat tarihlerinde yapılan Atletizm İl Birinciliği yarışlarında , 10/A sınıfı öğrencimiz Yasemin Zehra Börekçi Genç Kızlar A kategorisinde  400 metre de 1. , 200 metre de 2. olarak 31 Mart - 1 Nisan tarihlerinde İzmir 'de gerçekleşecek Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanmıştır.

Frankofoni Konseri