Arama Sonuçları: enh

9.sınıf öğrencilerimiz Bergama –Çanakkale Gezisine katıldılar.

Kategori Geziler

11.sınıf öğrencilerimiz İstanbul’daki Üniversiteleri Tanıma Gezisine katıldılar.

Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin kaynaşması ve yakın çevresini tanıması amacıyla 27-28 Mayıs 2022 tarihleri arasında UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan iki görkemli antik kent Afrodisias ve Hierapolis ile birlikte Pamukkale travertenlerini ziyaret ettik.

Kategori Geziler

10-D sınıfı öğrencimiz Berk Karabekmez 16-17 Mayıs 2022 tarihlerinde Urla Göztepe Yelken Kulübü'nde gerçekleşen "Okul Sporları Yelken Türkiye Birinciliği"nde, Gençler Laser Radial branşında Türkiye 4. olarak okulumuz başarıyla temsil etti.

Kategori Spor

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Törenin ardından, öğretmenlerimizinde katıldığı, kıyasıya çekişmeli voleybol, basketbol, masa tenisi ve futbol karşılaşmaları yapıldı. Okul orkestramızın öğrencileri de mini bir konser verdi.

Kategori Törenler

21-22 Nisan 2022 tarihlerinde Arkas Çeşme Yelken kulübünde gerçekleşen Okul Sporları Yelken İl B

irinciliği yarışlarında okulumuzu temsil eden öğrencimiz Berk KARABEKMEZ Gençler kategorisi  Laser Radial sınıfında İzmir 3. olarak okulumuzu başarıyla temsil etmiştir. Öğrencimiz 16-17 Mayıs 2022 tarihlerinde İzmir'de gerçekleşecek Türkiye Şampiyonasında okulumuzu temsil etme hakkı kazanmıştır.

Kategori Spor

Bu yıl

Okuma Günleri kapsamında, "Bana Kuşlar Söyledi" kitabıyla Yekta Kopan konuğumuz oldu . Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Yekta Kopan gençlerin hem kitap hem de yazın hayatıyla ilgili sorularını yanıtladı.

Kategori Kitap Haftası

Meslekler Günü etkinliğimizi, 26.04.2022 Salı günü,  mezunlarımız, İzmir’in önde gelen kuruluşları  ve üniversitelerimizin katkılarıyla gerçekleştirdik.

Farklı mesleklerden katılımcılar ile gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde öğrencilerimiz konuklarımızla birebir görüşme ve akıllarındaki soruların cevaplarını birinci ağızdan alma fırsatını buldular.

Şehir ortamında büyüyen çocukların doğayla bağ kurması ve toprağa dokunması amacıyla ve İzmir Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle oluşturduğumuz Kültürpark’taki “Çocuklar için Sürdürülebilir Yaşam Bahçesi’’nde, pandemi süreci sebebiyle 2 yıl ara vermek zorunda kaldığımız etkinlik ve atölye çalışmalarına yeniden başladık.

Okulumuzun Permakültür kulübü öğrencileri ve Salih İşgören İlkokulundan gelen 60 öğrenci ile kompost, solucan kompostu, geleneksel testi ile sulama yöntemi, malçlama ve kardeş bitkiler ile ilgili atölye çalışmaları yaptık.

Domates, biber, salatalık, reyhan fidelerini toprakla buluşturduk.