Arama Sonuçları: enh

Okulumuza yıllarca emeği geçen ve 2020-2021 eğitim-öğretim yılı sonunda emekli olan öğretmenlerimiz ve personelimiz için bir tören düzenlendi. Bu törende ayrıca kurumumuzda 10. ve 20. yılını tamamlayan öğretmen ve personelimize de plaketleri takdim edildi.

Kategori Törenler

141. yıl mezunlarımızı okul bahçesinde düzenlediğimiz kep töreniyle yeni hayatlarına uğurladık.

Duygusal anların yaşandığı gecede öğretmenlerimiz, yıllarca ders anlattıkları öğrencilerine bu kez de diplomalarını verdiler.

.

Kategori Törenler

10. Sınıf öğrencilerimizden Okyanus Yaylalı, Carmen operasından seslendirdiği “L’amour est un oiseau rebelle” aryası ile , 23. Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması - Bireysel kız solist dalında Türkiye Üçüncüsü olmuştur. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Öğrencilerimiz bağlı oldukları kulüpler adına katıldıkları turnuvalarda çeşitli başarılar kazanmışlardır.

Kategori Spor

11-B sınıfı öğrencimiz Duru Irkdaş, kendi tecrübelerinden yola çıkarak tasarladığı Hopeforscoliosis'i anlattı.

Frankofoni etkinliklerimiz, farklı konularda düzenlenen konferanslar ve atölyelerle nisan ayında  da devam ediyor.

Frankofoni etkinliklerimiz çerçevesinde 24 Mart 2021 Çarşamba günü saat 19.00'da Kanadalı ünlü Astrofizikçi Hubert Reeves'i ağırladık.

Değerli büyüğümüz, saygıdeğer Frère Pierre Caporal'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

Kategori Duyurular