14.03.2019 tarihinde yapılan Okul sporları Ritmik Cimnastik İzmir İl Birinciliği müsabakalarında  öğrencimiz Dilara Özileri İzmir 4.cüsü olmuştur.

Kategori Spor

Okulumuzun DI Kulübü, Kuşadası'nda gerçekleşen "Uluslararası Destination Imagination Turnuvası'"na 2 takım ile katılım gösterdi.

Okulumuzun Gençlik Konseyi Kulübü öğrencilerinden bir grup, Özel Rota Koleji'nin bu yıl 5.sini düzenlediği "Gençlik Çalıştayı"na katıldı.

Okulumuzun Fransızca "Model Birleşmiş Milletler Kulübü", Fransa’nın Grenoble şehrinde düzenlenen konferansa katıldı.

TEDxYouth@İzmirSJ etkinliği 17 Şubat 2019 Pazar günü Forum salonunda düzenlendi.

Cuma, 18 Ocak 2019 10:56

Meslekler Günü

Meslekler Günü etkinliğimizi, 17.01.2019 Perşembe günü,  mezunlarımız, velilerimiz, İzmir’in önde gelen sanayi kuruluşları  ve üniversitelerimizin katkılarıyla gerçekleştirdik.

11. sınıf öğrencilerimiz, 21.12.2018 Cuma günü,  Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesini ziyaret etti.

Kategori Geziler
Perşembe, 20 Aralık 2018 14:51

Bilinçli Teknoloji Kullanımı Semineri

Doç Dr. Ahmet Koltuksuz, 20.12.2018 Perşembe günü,  sosyal medyanın bilinçli kullanımı konusunda Hazırlık sınıfı öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konulu bir seminer verdi.

Hazırlık sınıfları ile 6, 7 Aralık tarihlerinde Arkas Sanat Merkezinde “Binbir Gece Masalları” nın büyülü dünyasına konuk olduk.

Kategori Geziler

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübümüz İzmir Tepecik Araştırma ve Eğitim Hastanesinde tedavi gören çocukların yeni yıllarını kutlamak için klinik ziyaretinde bulundu.