Frankofoni Haftası

Mart 25, 2019

Frankofoni Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İsviçreli Soprano Maria Gessler Türk Piyanist Barış Büyükyıldırım ile birlikte İzmirlilere Fransız şarkıları ile dolu bir gece sundu.

Frankofoni Haftasının 2. gününde Piri Reis öğrencileri ile Saint-Josephliler karaoke yaptılar. Fransızca şarkıları seslendiren öğrenciler, aynı sahneyi paylaşmaktan mutluluk duydular.

Frankofoninin klasikleşen etkinliklerinden biri olan “Micro d’Or Şarkı Yarışması”na katılan öğrenciler kendi seçtikleri Fransızca şarkıları seslendirdiler.

Frankofoni Haftası | Bilgi Yarışması

Frankofoni Haftası Kahvaltıları

Okulumuzda her yıl olduğu gibi bu yıl da mart ayında, dünyanın dört bir yanında birçok ülkede konuşulan Fransız dilinin bayramı olan Frankofoni Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Frankofoni Haftası

17-21 Mart 2014